Hledat

Kategorie

TRUCK TRIAL Tatra 815 - MS 76

Monti System 76 – Truck Trial je vyroben v měřítku 1:48 jako všechny naše Tatry. Obtížnost složení je STANDARD – střední obtížnost. Monti System 76 je doporučen pro děti od 6 let a skládá se z 39 dílků.

Více informací

12 Ostatní výrobky ve stejné kategorii:

 I tento model je inspirován skutečnou Tatrou 815 6x6, která se účastní truck trialových závodů po celé ČR. Řidičem tohoto speciálu se startovním číslem 450 je pan Pavel Vrbický a spolujezdce mu dělají pánové Jiří Coufal a Michal Kraus. Součástí balení jsou samozřejmě i polepy, které jsou věrnou kopií originálních samolepek.


Největší výhodou těchto stavebnic je, že k sestavení modelu autíčka nepotřebujete žádné lepidlo a barvy. Jednotlivé dílky jsou tak důmyslně vyrobeny, že s pomocí různých zacvakávacích zámků, úchytů a dalších pružných mechanismů sestavíte model bez jediné kapky lepidla. Vše do sebe jen zacvaknete nebo zasunete. Výsledkem je funkční model s úžasnými detaily, který je dokonalou replikou skutečné předlohy. Jednotlivé dílky jsou lisovány již barevné, takže nemusíte nic barvit. Navíc jsou některé dílky pochromované a u nových Monti Systémů mají některé stavebnice pro ještě realističtější vzhled gumová kola. V každém balení naleznete také samolepky, kterými si složený model můžete polepit.


Stavebnice Monti System je desetiletí prověřená hračka, která zabaví Vaše děti na dlouhou dobu. A to díky funkčnosti modelu a variabilitě. Jednotlivé dílky ze stéjné série modelů jdou libovolně kombinovat, takže stačí zakoupit dvě nebo tři autíčka z jedné série a pak už záleží jen na Vaší fantazii, co za autíčko si sestavíte.


První modely Monti Systemu byly uvedeny na trh již v roce 1984. Okamžitě si získaly obrovský zájem všech dětí i dospělích a to nejen díky snadné montáži, ale i úžasným detailům. Sestavený model je téměř dokonalá zmenšenina své předlohy. Výjimečnost stavebnice Monti System se potvrdila v roce 1988, kdy na Mezinárodním veletrhu v Lipsku získává zlatou medaili.


Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Only registered users can post a new comment.

Nové produkty

» Momentálně nejsou žádné nové produkty

Hledat