Hledat

Kategorie

Dárkové balení - TATÍNKOVI

Dárkové balení tatínkovi. Koupačka jako u moře sbalená do krabičky – koupelová lázeň 200 ml + dárkový sprchový gel 100 ml + 2x ručně vyráběné mýdlo . Baleno v dárkové papíře.

Výrobeno v ČR.

Více informací

Krémová lázeň 200 ml s olivovým a hroznovým olejem a extraktem z mořské řasy. Kombinace jemných mycích složek s eudermickými oleji z olivy (Olea Europaea) a hroznů vinné révy (Vitis vinifera) zajišťuje účinné a šetrné umytí, ošetření a zamezení nadměrnému vysušování pokožky. Pro zkvalitnění ošetřujících vlastností je receptura je doplněna i o extrakt z mořské řasy (Ulva lactuca).

Sprchový gel 100 ml s olivovým a hroznovým olejem a extraktem z mořské řasy. Moderní přípravek osobní hygieny ke zkvalitnění péče o pokožku celého těla. Kombinace jemných mycích složek s eudermickými oleji z olivy (Olea Europaea) a hroznů vinné révy (Vitis vinifera) zajišťuje účinné a šetrné umytí, ošetření a zamezení nadměrnému vysušování pokožky. Pro zkvalitnění ošetřujících vlastností je receptura je doplněna i o extrakt z mořské řasy (Ulva lactuca).

Toaletní mýdlo 2 ks - ručně vyráběné toaletní mýdlo s příjemnou vůní. Myje šetrně a účinně pokožku celého těla bez jejího nadměrného vysušování.

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Only registered users can post a new comment.

Nové produkty

» Momentálně nejsou žádné nové produkty

Hledat