Hledat

Kategorie

Bioaktivní obnovující sérum - NÁŠ TIP!

Intenzivní revitalizace s anti-age účinkem pro všechny typy pleti.

Bioaktivní sérum obsahuje vysokou koncentraci revitalizačních, vyhlazujících a zjemňujících látek, které obnovují strukturu pokožky a omlazují její vzhled. Pokožka je po použití vláčnější a hedvábně jemná. Významnou složkou séra je čistě přírodní olivový skvalen.

 

Obsah: 15 ml (sklo) nebo 50 ml (fialové sklo)

Více informací

10 Ostatní výrobky ve stejné kategorii:

Je známo, že skvalen tvoří zhruba 15 % z lipidů, které vytvářejí kožní film a mají rozhodující význam pro bariérovou (ochrannou) funkci pokožky. Díky výrazným antioxidačním účinkům chrání skvalen organizmus před volnými radikály a příznivě ovlivňuje metabolizmus pokožky. Přispívá k vylučování odpadních látek a odstraňuje škodlivé účinky znečištěného prostředí. Posiluje regeneraci pleti a zvyšuje pružnost cévních stěn. Díky zlepšení prostupnosti pokožky zaručuje optimální působení obsažených bioaktivních látek, kterými jsou extrakt z divokého yamu a speciální fytohormonální komplex. Účinky šípkového a makadamiového oleje podporují regenerační schopnosti pokožky, působí proti vráskám a jiným drobným nedokonalostem pleti. Obnovující sérum je určeno zejména pro noční použití. Právě v noci je ideální příležitost k tomu, aby si pokožka odpočinula od přípravků, které ji chrání před vlivy prostředí, aby mohla volně dýchat a regenerovat až do nejhlubších vrstev. Večerní ošetření skvalenovým sérem jí k tomu poskytne ideální podmínky a podpoří její samočistící schopnosti. Lze jej však použít i k denní péči o pleť, zejména v mrazivém počasí. Pro znásobený efekt používejte spolu s ostatními přípravky Anti-age řady Nobilis Tilia.

 

Použití:
Jemnou masáží nanášejte na pleť místo krému nebo gelu.

 

Složení:
Squalene, Caprylic/Capric Trigliceride, Rosa Canina Fruit Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Oleyl Alcohol, Dioscorea Villosa Root Extract (Wild Yam), Glycine Soja Sterols, Panthenyl Triacetate, Ethyl Linoleate, Tocopherol, Směs éterických olejů, Benzyl Benzoate*, Citral*, Citronellol*, Eugenol*, Farnesol*, Geraniol*, Linalool*, Limonene*. *- z přírodních éterických olejů


Náš tip: Vyzkoušeno na vlastní kůži, opravdu úchvatná vůně, příjemné na pleť, velm dobře se roztírá, takže stačí opravdu jen malé množství. Používala jsem místo nočního krému, pleť může dýchat a přesto regeneruje. Dávám jedničku s hvězdičkou a opravdu vřele doporučuji! 

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Only registered users can post a new comment.

Nové produkty

» Momentálně nejsou žádné nové produkty

Hledat