Hledat

Kategorie

Růžový krém Rosa Canina

Luxusní lehký krém s bulharskou růží OTTO a kyselinou hyaluronovou zlepšuje vitalitu, hydrataci a výživu každé pleti.

 

Nově inovovaný Růžový krém Rosa canina má zvýšené množství bioaktivních látek, hlavně díky použití růžového hydrolátu společně s růžovým éterickým olejem OTTO. Kombinace výtažků z celé rostliny zajišťuje komplexní účinek růže damašské v biologicky dostupné formě. 

Více informací

10 Ostatní výrobky ve stejné kategorii:

Lehký krém s růžovým olejem OTTO dodává vitalitu zejména zralé pleti, ale hodí se i jako prevence předčasného stárnutí pro všechny typy pletí. 

Růžový olej pleť zjemňuje a omezuje tvorbu vrásek. Díky inovovanému mikroemulznímu základu se krém snadno roztírá a dokonale vstřebává. 

 Účinné látky krému - mandlový, jojobový a mokřadkový olej pronikají do nejhlubších vrstev pokožky a pleť účinně vyživují a hydratují. D-panthenol a vitaminy A a E pleť chrání a zlepšují její odolnost vůči vnějším vlivům. Dokonalou péči a hydrataci zralé pleti zajišťuje také optimální množství kyseliny hyaluronové. Vůně růžového oleje harmonizuje psychiku, posiluje ženskost, lásku a soucit, dodává klid a sebedůvěru. Je správnou volbou pro každého, koho aroma pravé růže neodolatelně přitahuje.

 

Použití:
Nanášejte běžným způsobem při denním ošetření pleti.

 

Složení:
Aqua, Rosa Damascena Flower Water, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Limnanthes Alba Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Panthenol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Sodium Stearoyl Lactylate, Rosa Damascena Flower Oil, Sodium Hyaluronate, Phenethyl Alcohol, Xanthan Gum, Candelilla Cera, Lactic Acid, Geraniol*, Citronellol*, Citral*, Farnesol*, Eugenol*, Limonene*, Linalool*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Alcohol*. * z přírodních éterických olejů.


Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Only registered users can post a new comment.

Nové produkty

» Momentálně nejsou žádné nové produkty

Hledat