Hledat

Kategorie

Levandulový krém Chére

Jemný zklidňující krém s Aloe vera dlouhodobě chrání, zvláčňuje a regeneruje všechny druhy pletí včetně citlivé, vhodný i po opalování.

Inovovaný Levandulový krém Chére s Aloe vera je vhodný pro všechny druhy pletí, zejména pro pleť citlivou a pleť se sklonem k problematickým reakcím. Je založený na přírodní mikroemulzi a certifikovaný jako přírodní kosmetika. 

Více informací

10 Ostatní výrobky ve stejné kategorii:

Skvěle se roztírá a lehká konzistence krému vytváří na pokožce sametově hebký pocit.  Jeho jemný přírodní základ zlepšuje pronikání pokožkou a usnadňuje vstřebávání účinných látek do všech vrstev kůže. 

Levandulový krém Chére má regenerační a zklidňující účinky a podporuje tvorbu nových kožních buněk. Obsažený mandlový olej a bambucké máslo dodávají pleti výživu, vláčnost a hydrataci. D-panthenol, lecitin a vitaminy A a E zlepšují její odolnost a chrání ji před vnějšími vlivy. Extrakt z Aloe vera působí synergicky s levandulovým olejem na zmírnění podráždění a zvýšení ochrany citlivé pleti, je proto vhodný i k ošetření pokožky po opalování. Inovovaný krém Chére má zvýšené množství bioaktivních látek, obsažená levandule lékařská působí nejen na stav pleti, ale také svým typickým uklidňujícím účinkem na psychiku. Příjemná bylinná vůně francouzské levandule ulevuje při podráždění, stresu a vnitřním neklidu.

 

Použití:
Nanášejte běžným způsobem při denním ošetření pleti.

 

Složení:
Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Cera Alba, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Panthenol, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Lavandula Angustifolia Oil, Glycine Soja Oil, Sodium Stearoyl Lactylate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Linalool*, Geraniol*, Limonene*. * z přírodních éterických olejů 


Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Only registered users can post a new comment.

Nové produkty

» Momentálně nejsou žádné nové produkty

Hledat