Hledat

Kategorie

Koupelová sůl - aroma zelený čaj

Hydroterapie je používána od nepaměti. Během teplé koupele se roztahují póry pokožky a látky léčivých rostlin pronikají do organismu, sůl koupelová toto významně podporuje.


Více informací

15 Ostatní výrobky ve stejné kategorii:

Silice jsou přírodní výtažky z rostlin, získávané většinou destilací v páře, koncentrované silice mohou dráždit, v soli jsou však ve vhodné koncentraci a vhodně se mohou vstřebávat pokožkou-což podporuje sůl tím, že usnadňuje uvolnění pórů pokožky. Silice a sůl působí léčivě na pokožku samotnou. Silice pak po vstřebání může příznivě ovlivňovat celý organismus. Dobrá funkce pokožky má vliv na krevní oběh a krevní oběh následně ovlivňuje funkci všech orgánu v těle. Koupel by měla být součástí relaxace.

Zelený čaj z mladých výhonků pěstovaný na otevřených polích. Je to čaj proslulý především svým pečlivým zpracováním. Voní čerstvou trávou a má delikátní chuť. Příznivým účinkem na lidské tělo a vysokým obsahem vitamínu C spolu s možností více zalití Čínský zelený čaj zpracovávaný japonskou metodou, vzhledem i chutí podobný japonskému čaji BANCHA

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Only registered users can post a new comment.

Nové produkty

» Momentálně nejsou žádné nové produkty

Hledat