Hledat

Kategorie

Dárkové balení Lavender Spa

Dárkové balení "Lavender Spa". Kosmetika s bylinným extraktem a vůní levandule - koupelová lázeň 250 ml + sprchový gel 200 ml + vlasový šampon 200 ml. 

Více informací

29 Ostatní výrobky ve stejné kategorii:

Krémová koupelová pěna s olivovým olejem, extraktem bylin, jogurtovou aktivní složkou a vůní levandule 250 ml - je vhodná ke koupeli celého těla včetně vlasů. Jde o unikátní kombinaci jemných mycích látek s blahodárnými účinky olivového oleje, jogurtu a extraktů z kopřivy dvoudomé (Urtica dioica L.), heřmánku pravého (Chamomilla recutita L.), břízy bílé (Betula alba L.), měsíčku lékařského (Calendula officinalis L.) a šalvěje lékařské (Salvia officinalis L.) na pokožku. Obsahuje mléčné frakce bohaté na proteiny, fermentované jogurtovými kulturami (Streptococcus thermophilus a Lactobacillus bulgaricus) s obsahem laktózy, vitaminu A, vitamínů skupiny B a minerálů.

Olejový sprchový gel s olivovým a hroznovým olejem a vůní levandule 200 ml - moderní přípravek osobní hygieny ke zkvalitnění péče o pokožku celého těla. Kombinace jemných mycích složek s eudermickými oleji z olivy (Olea Europaea) a hroznů vinné révy (Vitis vinifera) zajišťuje účinné a šetrné umytí, ošetření a zamezení nadměrnému vysušování pokožky. Pro zkvalitnění ošetřujících vlastností je receptura je doplněna i o extrakt z mořské řasy (Ulva lactuca).

Krémový vlasový šampon s olivovým olejem, extraktem z bylin, jogurtovou aktivní složkou a vůní levandule 200 ml - je vhodný pro všechny druhy vlasů. Jde o unikátní kombinaci jemných mycích látek s blahodárnými účinky olivového oleje, jogurtu a extraktů z kopřivy dvoudomé (Urtica dioica L.), heřmánku pravého (Chamomilla recutita L.), břízy bílé (Betula alba L.), měsíčku lékařského (Calendula officinalis L.) a šalvěje lékařské (Salvia officinalis L.) na vlas a pokožku hlavy. Obsahuje mléčné frakce bohaté na proteiny, fermentované jogurtovými kulturami (Streptococcus thermophilus a Lactobacillus bulgaricus) s obsahem laktózy, vitaminu A, vitamínů skupiny B a minerálů.

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Only registered users can post a new comment.

Nové produkty

» Momentálně nejsou žádné nové produkty

Hledat